GEVELREINIGING - HOGEDRUKREINIGING - STRAALTECHNIEK - IMPREGNEREN
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Vervuiling, atmosferische aanslag of andere ontsierende plekken? Geen probleem, wij staan voor u klaar en hebben de kennis in huis om een oplossing op maat te leveren.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Last van mos, onkruid of andere vuiligheden? Onze mogelijkheden wat betreft hogedrukreiniging zijn oneindig! Door onder hoge druk te reinigen, worden ook moeilijk te bereiken oppervlaktes weer effectief schoon. 

Impregneren

Impregneren

Impregneren / Hydrofoberen
Veel bouwwerken in Nederland bestaan uit minerale materialen zoals baksteen, beton, etc. Door invloed van vocht (water), zouten en diversen industriële verbrandingsprocessen vinden er dagelijks agressieve aantastingen plaats. Het opnieuw voegen en/of reinigen van de gevel kan erg kostbaar zijn. Indien de woning zo snel mogelijk na oplevering geïmpregneerd wordt, levert dit u een fantastisch resultaat op.

Welkom op onze website

Of het nu gaat om onderhoud en behoud van gevels, het reinigen van straatwerk of tankstations; wij weten waar we over praten! Wij zijn gespecialiseerd in gevelreiniging, hogedrukreiniging, straaltechniek en het verwijderen van cementsluier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het reinigen en kauwgomvrij maken van straatwerk, het stralen van hout en het impregneren van gevels. Al onze medewerkers zijn allround opgeleid en werken met de meest moderne apparatuur. Zo kunnen we iedere uitdaging aan en gaan we oplossingsgericht te werk.

J. Schut Reinigingstechniek, werkt onder hoge druk en straalt als geen ander!

Welkom op onze website